Buurttroon

START: JANUARI 2019
DUUR: DOORLOPEND (je kunt altijd inzenden voor deze open call)

Wij zijn RAUM. Via exposities en events willen we jou laten meedromen over de toekomst van de stad, om deze samen te maken. We verbeelden en bevragen stedelijke thema’s die zowel lokaal als globaal spelen: de toekomst van ontmoeting, eigenaarschap en data. Ervaar, onderzoek, droom en maak mee!

Vanaf februari 2019 organiseren we de RAUM Buurtborrel: een maandelijks terugkerende borrel voor de buurt in Venster, het wijkrestaurant van RAUM. RAUM ligt aan het Berlijnplein, waardoor we niet alleen Leidsche Rijn maar ook Lombok en Oog in Al tot onze buren mogen rekenen. De RAUM Buurtborrel is altijd op zondagmiddag, met muziek en programma tussen 15:00 – 19:00 uur. Niks moet, alles mag, we houden het graag ongedwongen. Maar áls je het leuk vindt, kun je kennismaken met lokale initiatieven en ondernemers, meedoen aan een korte workshop of voorzichtig dansen op de platen van de DJ.

 

RAUM zoekt leuke en bijzondere buurtinitiatieven die zichzelf willen presenteren en promoten tijdens de buurtborrel.

 

WAT ZOEKEN WE & WANNEER?
RAUM zoekt leuke en bijzondere buurtinitiatieven die zichzelf willen presenteren en promoten tijdens de buurtborrel. Daarvoor creëren we een fysieke plek waar je jouw initiatief of onderneming een uur lang onder de aandacht kunt brengen. Buurtgenoten kunnen zo kennis met je maken. Check de agenda om te zien wanneer de Buurtborrels plaatsvinden.

HOE WERKT HET?
De Buurttroon is een soort mini-marktkraam en troon in één. Er is ruimte voor promotiemateriaal en uiteraard een letterlijke troon, zodat je mensen kunt vertellen over je initiatief en ze je weten te vinden voor vragen.

VOOR WIE IS DEZE OPROEP?
Voor initiatieven en ondernemers uit de wijken Leidsche Rijn, Vleuten – De Meern, Lombok, Oog in Al, de Schepenbuurt, Cartesius… we zijn niet extreem streng, maar we vinden het wel belangrijk dat je duidelijke connectie hebt met deze Utrechtse buurten. Doordat je er gevestigd bent, of omdat je er actief bent.

LEUK, HIER WIL IK AAN MEEDOEN, WAT NU?
Schrijf je in via dit formulier: bit.ly/buurttroon! Iedere RAUM Buurtborrel is er plek voor twee initiatieven.

DISCLAIMER
Bij veel animo maken we een selectie. Je krijgt géén bevestiging van ontvangst. Je krijgt dus alleen bericht wanneer je daadwerkelijk ook kunt plaatsnemen op de Buurttroon. Dat hoor je ruim van tevoren.

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search