Open Call

Open Call

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar één van onze open calls! We doen geregeld oproepen. Zo roepen we 1 á 2x per jaar kunstenaars, ontwerpers en architecten op om een voorstel in te dienen voor een site-specific installatie bij RAUM, geïnspireerd op één van onze artistieke thema’s (lees hier de artistieke visie van RAUM). Je maakt dan een nieuw werk voor op ons plein, wat je in residentie bij ons uitwerkt en uitvoert.

Daarnaast roepen we doorlopend buurtinitiatieven en -ondernemers op, die we presenteren tijdens de maandelijkse RAUM Buurtborrel. Ook staan we altijd open voor interessante programma’s (bestaande concepten en nieuwe voorstellen) van makers en programmamakers. Let op: het is wel belangrijk dat je voorstel een duidelijke link heeft met de thema’s ontmoeting, eigenaarschap en/of data. We houden dus de link met de toekomst van de stad goed in de gaten.

Benieuwd wie je voor ging? Je vindt alles over onze makers en programma’s in de agenda en het archief. Op de hoogte blijven van de volgende open call? Schrijf jezelf in via de nieuwsbrief op de homepage en volg ons via social media.

Aan de linkerkant vind je de oproepen die we op dit moment hebben uitstaan.

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search