FAQ

VideoAsk

VideoAsk is een simpele en effectieve manier om te verbinden. Met een video stel je een vraag aan publiek – en jij kunt met een video, voicememo of tekstbericht antwoorden. Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je (overweegt) om mee te doen met ons onderzoek of omdat je na een reactie nieuwsgierig bent naar de resultaten.

Wat gebeurt er met mijn reactie?
Wanneer je hebt gereageerd op één van onze VideoAsk video’s, krijgen wij een melding van jouw inzending. In ons RAUM account worden alle inzendingen verzameld. Zo ontstaat een database. Deze database is niet openbaar toegankelijk. Na afloop van Living Apart Together (7 maart 2021) zullen we de ingezonden reacties analyseren en interpreteren. Dat doen we volgens onze methode van ‘ontwerpend onderzoek’. We doen dus geen wetenschappelijk onderzoek. De resultaten maken we niet openbaar, de analyse met een interpretatie van de resultaten wel. Daarin noemen we geen namen en publiceren we geen video’s of spraakberichten.

Blijft mijn reactie anoniem?
Jazeker! Wij ontvangen namelijk geen gegevens over jou. Je bepaalt zelf hoe anoniem je bent richting ons: met een video is dat natuurlijk een stuk minder dan met een tekstbericht. Hoe dan ook vellen wij geen oordeel.

Ik ben benieuwd naar de Privacy Policy van VideoAsk, waar kan ik die vinden?
Snappen we! Het is een interessante tool. Je kunt er hier alles over lezen. Zoek op ‘Privacy Policy’ en je komt bij het gedeelte uit waar VideoAsk uitlegt hoe zij omgaan met data.

 

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search