Verhuur

Verhuur

STADSLAB RAUM

Welkom bij stadslab RAUM, gevestigd aan het Berlijnplein in Leidsche Rijn, Utrecht. RAUM is de plek waar we aan de hand van programma’s en events, samen ervaren, onderzoeken en meemaken. Zo geven we samen vorm aan het stadsleven van de toekomst. Het paviljoen is gehuisvest op het inspirerende terrein van RAUM en biedt een ideale omgeving voor events, lezingen, presentaties, borrels, lunches en diners.

Het Paviljoen

Het paviljoen is ontworpen door Overtreders W (winnaar van de Dutch Design Award 2018 & Frame Award Sustainability 2018) en een mooi voorbeeld van verbeelding van de toekomst van de stad door design. Volledig circulair en met tot de verbeelding sprekende exposities rondom, maakt van ons paviljoen een bijzondere locatie in een inspirerende omgeving. Een ideale locatie om te huren voor het organiseren van vergaderingen, presentaties en workshops: van gezelschappen van 2 tot 80 personen.

Verschillende ruimtes

Het paviljoen van 220m2 op het cultuurplein van RAUM is op te delen in drie ruimtes, waarvan de workshopruimte en horecaruimte samengevoegd kunnen worden en zo een ruimte ontstaat voor tot wel 60 personen. In de vergaderruimte heb je de mogelijkheid tot een lange tafelgesprek of meerdere kleine tafelgesprekken. De workshop- en horecaruimte zijn in te richten tot bijvoorbeeld een actieve workshop plek maar ook voor een plenaire (interactieve) sessie.

 

Duurzaam en inspirerend paviljoen

Op het hart van het Berlijnplein vind je ons paviljoen dat tevens dient doet als Wijkrestaurant Venster en verhuurlocatie. Het is ontworpen door Overtreders W (winnaar van de Dutch Design Award 2018 & Frame Award Sustainability 2018), is volledig circulair en met tot de verbeelding sprekende exposities op het Berlijnplein, is het paviljoen een bijzondere locatie in een inspirerende omgeving

Vergaderruimte

Ruime vergaderruimte met mogelijkheden voor een lang tafelgesprek of meerdere kleine tafelgesprekken.

Geschrikt voor 2 tot 16 personen.

Vanaf €250,-

Workshopruimte

Fijne plek voor actieve workshops en interactieve sessies.

Geschikt tot 30 personen.

Vanaf €350,-

Restaurant Venster

Bij het organiseren van een inspirerende bijeenkomst bij RAUM, mag een culinair hoogstandje niet ontbreken. In ons paviljoen huist restaurant Venster waarvan de chef-kok ons telkens weet te overtreffen met zijn culinaire kunsten. De chef-kok maakt gebruik van plaatselijke verse producten en biedt telkens een verrassend menu. Behalve goede koffie en thee is er ook de mogelijkheid tot het reserveren van een verse lunch, diner of lekkere hapjes.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op via verhuur@raumutrecht.nl om uw wensen te bespreken. We maken dan voor u een vrijblijvende offerte op maat. Voor de verhuur overeenkomsten gelden onze algemene voorwaarden.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus gelden er op dit moment aangepaste regels voor onze capaciteit en prijzen.

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search