Over RAUM

Over RAUM

Aangenaam!

RAUM is een oase in de nieuwe stad, in het hart van Leidsche Rijn Centrum, waar we via kunst & design samen de toekomst van de stad maken, verbeelden en bevragen. Op ons publieke stadsplein en in ons programma onderzoeken we samen de toekomst van ontmoeting, eigenaarschap en data. Dat doen we met zowel toekomstmakers die werken vanuit de disciplines kunst & design en kennisdelers zoals wetenschappers, journalisten & het onderwijs, als bewoners, bedrijven en bezoekers.

Open calls
Minimaal één keer per jaar lanceert RAUM een Open Call voor Makers in Residence waarop je kunt reageren. Onze residenten zijn kunstenaars, ontwerpers en/of architecten die bereid zijn de ‘wicked problems’ van vandaag en morgen aan te gaan. Aansluitend op de artistieke visie van RAUM, bedenk je een project of werk, wat je in residentie bij ons uitwerkt en uitvoert.

Benieuwd naar vorige en huidige makers? Vind ze in de agenda en het archief. Op de hoogte blijven van de volgende open call? Schrijf jezelf in via de nieuwsbrief op de homepage en volg ons via social media.

Organisatie

RAUM bestaat uit een aantal teams. Nieuwsgierig wat elk team doet en wie erin zitten?
Crew RAUM
Bestuur RAUM
Curatoren RAUM

Mogelijk gemaakt door
RAUM wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Utrecht.

Documenten
Projectplan 2018
Uittreksel KvK
Statuten
Recept voor de Toekomst

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search