Eten & drinken

Eten & drinken

Kijk op lekker eten

Wijkrestaurant Venster: Kijk op lekker eten
Bij RAUM op het terrein: Wijkrestaurant Venster, de plek om te eten en drinken in Leidsche Rijn, Utrecht. Venster is altijd op zoek naar de perfecte combinaties voor de gerechten – er is dus ook geen vaststaande kaart. De gasten, persoonlijke voorkeuren, het seizoen, de beschikbaarheid bij de lokale leverancier of het meest verse nieuwtje uit de buurt: met deze elementen in het achterhoofd wordt er elke dag opnieuw naar de kaart gekeken. Zo wordt ervoor gezorgd dat niet alleen de bezoekers gelukkig worden van Venster, maar ook de koks en de specialisten in de bediening. Verwacht geen poespas, maar herkenbare gerechten waarbij precies uitgelicht wordt van welke boer of leverancier de ingrediënten komen.

Venster is van woensdag t/m zondag open voor zowel lunch als diner. Alleen wat komen drinken? Dat kan natuurlijk ook: bij Venster geniet je ook van verse koffie en huisgemaakte limonade tot lokale biertjes.

Openingstijden, het menu en reserveren
Klik hier

Over de architecten
Overtreders W is een ruimtelijk ontwerpbureau, in 2006 opgericht door Reinder Bakker en Hester van Dijk. Reinder en Hester zijn beiden afgestudeerd aan The Design Academy in Eindhoven, en werken sinds 2011 vanuit Amsterdam. Eerder wonnen zij de Frame Award Sustainability 2018 met People’s Pavilion en ontvingen zij nominaties voor o.a. Dutch Design Awards (3x), New Material Award, Arc 16 en The Great Indoors Award.

 

 

 

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search