Eten&drinken

Eten & drinken

Nu is er nog bar weinig, maar we bouwen aan ons paviljoen.
In september 2018 staat er een paviljoen met terras op het RAUM-terrein, gemaakt door ontwerpbureau Overtreders W. Dit biedt ruimte voor programmering, presentaties en workshops. Het wordt een plek waar we je uitnodigen om na te denken over onze huidige en toekomstige leefomgeving, de manier waarop we willen samenleven en hoe we daar zelf richting aan geven.

Ook kun je in het paviljoen terecht voor ontspanning en ontmoeting: drink een kop koffie, proef de gerechten of kom langs voor een borrel.
In juni hebben we een horeca-uitvraag uitgezet. Artisanal Cuisine is geselecteerd om de keuken van het paviljoen uit te baten.

Kom je picknicken?

Ook al hebben we nog geen horeca, picknicken bij ons kan en mag altijd. Op het grasveld, tussen de kunstwerken of met de skyline van Leidsche Rijn in het vizier vanaf de uitkijktoren. Neem een kleedje mee, wat te eten et voilà!

horeca-paviljoen: Over de ontwerpers

Overtreders W is een ruimtelijk ontwerpbureau, in 2006 opgericht door Reinder Bakker en Hester van Dijk. Reinder en Hester zijn beiden afgestudeerd aan The Design Academy in Eindhoven, en werken sinds 2011 vanuit Amsterdam. Eerder wonnen zij de Frame Award Sustainability 2018 met People’s Pavilion en ontvingen zij nominaties voor o.a. Dutch Design Awards (3x), New Material Award, Arc 16 en The Great Indoors Award.

Horecapartij gezocht voor RAUM in Utrecht

 

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog