Expeditie Amsterdam 18 mei

Extra programma conferentie

Iedereen met kaartjes voor de conferentie Onze stad, ons canvas op donderdag 19 mei kan zich vooraf gratis opgeven voor de excursie in Amsterdam op woensdag 18 mei. Zo start je de conferentie met frisse moed en een hoofd vol ideeën en vragen om samen mee aan de slag te gaan. Let op: er is beperkt plek, dus wacht niet te lang.

EXPEDITIE in Amsterdam door Pakhuis de Zwijger

Pakhuis de Zwijger neemt je op 18 mei mee op tour langs diverse plekken in Amsterdam. Plekken waar men door de inzet van creativiteit bezig is met plaatsmaken voor, door en van iedereen. Of plaatsen waar iets tijdelijks momenteel wordt omgevormd naar iets permanents. Pakhuis De Zwijger, hét platform voor creatie en innovatie in Amsterdam, heeft twee jaar lang een uitgebreid programma gemaakt rondom stadsontwikkeling onder de titel Designing Cities for all. Nu navigeert het je van de NDSM in Noord via de Amsterdamse Poort naar Hart voor de K-buurt in Amsterdam Zuidoost en toont successen en obstakels. Je kunt vragen stellen aan initiatiefnemers of je gewoon laten inspireren.

PROGRAMMA

Boek een excursie bovenop je ticket

Deze expeditie heeft een beperkt aantal plaatsen en kan worden bijgeboekt als je een ticket koopt voor de conferentie op 19 mei. De excursie is gratis, wel vragen we je eigen vervoer, eten en drinken te betalen.

Wil je mee? Stuur dan een mail naar nynke@raumutrecht.nl o.v.v. je ticketnummer. De eerste 50 aanmeldingen kunnen mee.

<< Terug naar de conferentie Onze stad, ons Canvas

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search