RAUM Lab: de Woningcrisis

Twee keer per jaar organiseert RAUM vanuit RAUM Lab een creatief avondprogramma maken waarin een groep van zo’n honderd bewoners, makers, bedrijven, onderwijsinstellingen en beleidsmakers op onderzoek uitgaat naar de waarden van de stad. Het Lab is een creatieve denk- discussie-doeplek om met diverse gebruikers rondom Leidsche Rijn het toekomstige stadsleven te onderzoeken en te ontwerpen.

DE WONINGCRISIS

Op 26 oktober 2021 vond RAUM Lab plaats met als thema De Woningcrisis. Er is te weinig aanbod van betaalbare woningen. Een nieuw huis huren of kopen is voor veel mensen niet haalbaar. In het vooronderzoek waarvoor adviesbureau Jonge Honden de straat op ging en met bewoners sprak, kwamen er twee duidelijke pijnpunten naar voren die spelen in Leidsche Rijn.

Benieuwd naar alle resultaten van deze avond? Lees er meer over in de RAUM Lab Woningcrisis Krant.

📸 Buitengewone Zaken

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search