Nieuw festival BerlijnLijn

De BerlijnLijn: nieuw zomerfeest in Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn is een zomerfeest rijker: de BerlijnLijn. Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september nemen 7 cultuurlocaties je mee in een bomvol programma. Geniet van 48 uur zon, dans, muziek, performance, beeldende kunst, pony’s, film en nog veel meer. Stap op de BerlijnLijn, stempel je strippenkaart en ontdek wat de cultuurstraat van Leidsche Rijn Centrum te bieden heeft! De toegang is 99% gratis. Haltes zijn er bij Rood Noot, Pathé, RAUM, DePlaatsmaker, Sharing Arts Society, De Vrijstaat en Het Gebouw.

RAUM wordt tijdens de BerlijnLijn omgetoverd tot Berliner Garten met een stadscamping inclusief zwembad. Vanaf zaterdag kun je inchecken op de camping, eten en drinken in de biergarten, zwemmen, zonnen en slapen, om de volgende morgen gewekt te worden door Le Bazarre, de leukste vintagemarkt van Utrecht.

In de stadsdierentuin van De Vrijstaat Zoo vind je dans op de Apenrots, muziek in de Jungletuin en krijg je een diepzeebeleving in het Aquarium. In de hooischuur kun je voor Sint Maarten alvast een mooie lampion maken in de vorm van een dierensculptuur. De kinderen en jongeren van De Vrijstaat KunstAcademie toveren het Gebouw om in een Dada kunstcafé.

Stap bij Boerderij Rood Noot op voor een ponyritje of doe oud-hollandse spelletjes op het erf. Pathé houdt het nog even spannend, maar verwacht rooftop-activiteiten plus op zaterdagavond een openluchtconcert van Beatles coverband One After 909. Kijk voor programma en tijden op berlijnlijn.nl

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search