Meemaak Diners bij RAUM Utrecht

Meemaak Diners

Foto’s: Jikke de Gruijter & Anna Schouten

We organiseerden op 18, 19 en 20 juni drie Meekmaak Diners bij RAUM: voor makers, bewoners en ondernemers. Het doel van deze avonden? Onder het genot van lekker eten en genoeg te drinken perspectieven verzamelen op een programma van eisen voor een permanente voorziening van RAUM. Hoe ontwerpen we een maak-werk-denk-omgeving, een culturele plek in en over de toekomstige stad, die voldoet aan alle wensen?

Na één jaar experimenteren, kunnen we al een aardige balans opmaken met lessen en voorwaarden voor een toekomstige culturele voorziening. Maar nieuwe inzichten van toekomstmakers, bewoners en ondernemers die wellicht nog niet bij RAUM betrokken waren, vonden we net zo belangrijk en interessant als de ervaring van personen waar we in het afgelopen jaar mee hebben gewerkt of momenteel mee werken. Juist met deze combinatie van mensen konden we tijdens de diners werken aan een relevant, definitief programma van eisen voor een permanente variant van RAUM.

De MeeMaak Diners organiseerden we samen met creative consultancy Cornelis Serveert. We verwerken de input van de avond in een Recept voor de Toekomst dat we overdragen aan architecten: met deze gewenste ingrediënten hebben zij rekening te houden in het ontwerp. RAUM neemt tevens de input mee in het maken van het toekomstige programma. De input van de Meemaak Diners vind je hier. Belanghebbenden ontvangen het recept per post.

Wil je de volgende keer meepraten? Op 23 september organiseren we FORMPLAATS: een groot co-creatie evenement over de toekomst van RAUM. Hier bespreken we de uitkomsten van de MeeMaak Diners en zullen we verder co-creëren. Wees welkom! Via onze website en sociale media houden we je op de hoogte van het evenement.

Benieuwd naar de uitkomsten van een eerdere meedenksessie? Je vindt ze hier.

Wil je ook meedenken of -doen?

Bekijk hier alle foto’s.

Meemaak Diners bij RAUM Utrecht  Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht  Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht Meemaak Diners bij RAUM Utrecht

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search