LEER van dansgroep 155 - Opnames bij RAUM

LEER van dansgroep 155

Het RAUM-terrein werd eerder dit jaar overgenomen door danscollectief 155 (eenvijfvijf). De groep gebruikte onze plek op het Berlijnplein om een video te maken: Motor-Dansfilm LEER. Het gaat over motorrijden en dansen, vernieuwende bewegingskunst staat centraal.

“In LEER volgen we Hank. Hank heeft problemen. Hank hoort er niet bij. Door op zijn motor te rijden kan hij helder nadenken. Boven de 130 wordt alles zwart wit. Tijdens zijn nachtelijke ritten raakt hij zo diep in zijn eigen gedachten verstrengeld dat het niet altijd meer duidelijk is of wat hij ziet en hoort echt is. Eén ding weet Hank wel zeker: als je hard genoeg gas geeft, hoort niemand je huilen in je helm.”

Video: via 155

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search