Dag van de Architectuur bij RAUM

Dag van de Architectuur bij RAUM

Foto’s: Anna Schouten

Op 2 juni vierden we de Dag van de Architectuur bij RAUM, i.s.m. architectuurcentrum Aorta. Wat kan architectuur doen voor de kwaliteit van onze leefomgeving? RAUM-directeur Donica Buisman gaf een tour, ruimtelijk ontwerpbureau Overtreders W vertelde over het paviljoen dat op ons terrein wordt gebouwd en collectief Woonpioniers deelde de visie op de toekomst van wonen en het (tiny) Makershuis van RAUM.

Bekijk hier alle foto’s.

Dag van de Architectuur bij RAUM Dag van de Architectuur bij RAUM Dag van de Architectuur bij RAUM Dag van de Architectuur bij RAUM Dag van de Architectuur bij RAUM Dag van de Architectuur bij RAUM Dag van de Architectuur bij RAUM Dag van de Architectuur bij RAUM Dag van de Architectuur bij RAUM Dag van de Architectuur bij RAUM Dag van de Architectuur bij RAUM Dag van de Architectuur bij RAUM  Dag van de Architectuur bij RAUM Dag van de Architectuur bij RAUM Dag van de Architectuur bij RAUM

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search