Maakpraat Wiek bij RAUM

Maakpraat Wiek

Foto’s: Anna Schouten

Donderdag 24 mei ging dansvoorstelling Wiek van Schweigman& van start op ons terrein. Voorafgaand ging host Teddy Tops in gesprek met de makers tijdens Maakpraat: artistiek leider Boukje Schweigman, scenograaf en lichtontwerper Theun Mosk & muziekcomponist Douwe Eisenga.

Meer weten over het gesprek? Lees hier de bijbehorende column van Teddy Tops, mét Wiek-foto’s.

Bekijk hier alle foto’s.

Maakpraat Wiek bij RAUM Maakpraat Wiek bij RAUM Maakpraat Wiek bij RAUM Maakpraat Wiek bij RAUM Maakpraat Wiek bij RAUM Maakpraat Wiek bij RAUM Maakpraat Wiek bij RAUM Maakpraat Wiek bij RAUM Maakpraat Wiek bij RAUM Maakpraat Wiek bij RAUM Maakpraat Wiek bij RAUM Maakpraat Wiek bij RAUM Maakpraat Wiek bij RAUM Maakpraat Wiek bij RAUM Maakpraat Wiek bij RAUM

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search