Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht

Bouwfestival BAUPLAATS

Foto’s: Juri Hiensch

Tijdens het Pinksterweekend op 20 en 21 mei werd er gebouwd bij RAUM, bij festival BAUPLAATS. Samen werkten we aan een levensgrote boom met eigenzinnige takken. In de werkplaatsen werden verschillende kleurrijke creaties gemaakt.

De kliminstallatie blijft een half jaar staan: kom langs en klim in de boom!

Meer zien van het festival? Check dan de video met onze razende reporters Guusje en Daan, die op onderzoek uitgingen en de bouwers het hemd van het lijf vroegen.

Ook maakten we een GIF-serie van het festival: deze is hier te zien.

Bekijk hier alle foto’s.

Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht Bouwfestival BAUPLAATS bij RAUM in Utrecht

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search