KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag

KAFE #2: The Future is Female

Foto’s: Anna van Kooij

Vrouwen in de kunsten. Wat als alléén zij de toekomst zouden mogen bepalen, en hun ideeën zouden projecteren op de mensheid? Hoe ziet de wereld er dan uit? Dit thema en deze vragen vormden op 15 mei de gespreksstof voor KAFE #2 i.s.m. Het Huis Utrecht: een meetup in café-setting.

Meer weten over deze avond? Lees hier de bijbehorende column van Teddy Tops.
“Er wordt een kwestie gedropt en wij mogen samen met, of naar aanleiding van, wat de spreeksters inbrengen in gesprek gaan over het onderwerp: de vrouw, de nieuwe stad, de toekomst.”

Bekijk hier alle foto’s.

KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag KAFE #2: The Future is Female Fotoverslag

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search