RAUM Drops Festival in Utrecht

RAUM Drops

Foto’s: Anna Schouten

De opening van installaties Image Archeology en Berlijnpleinfontein, gesprekken met de makers door Teddy Tops, rondleidingen van RAUM-directeur Donica Buisman, een workshop Buqs bouwen en een take-over van markt Le Bazarre: er was genoeg te zien en doen op zondag 8 april tijdens festival RAUM Drops.

Meer weten over het festival? Lees hier de bijbehorende column van Teddy Tops.
“Op het Berlijnplein is het broeierig en knus, tijdens de opening van RAUM Drops. Er lopen mensen te snuffelen tussen tweedehands spullen, ze drinken biertjes en eten pulled veggies. Ondertussen spreek ik met de makers die op deze plek hebben mogen toeven. Ze hebben er geslapen, gegeten, bedacht en gemaakt. Vandaag presenteren ze hier de uitkomst.”

Bekijk hier alle foto’s.

RAUM Drops Festival in Utrecht RAUM Drops Festival in Utrecht RAUM Drops Festival in Utrecht RAUM Drops Festival in Utrecht RAUM Drops Festival in Utrecht RAUM Drops Festival in Utrecht RAUM Drops Festival in Utrecht RAUM Drops Festival in Utrecht RAUM Drops Festival in Utrecht RAUM Drops Festival in Utrecht RAUM Drops Festival in Utrecht RAUM Drops Festival in Utrecht RAUM Drops Festival in Utrecht RAUM Drops Festival in Utrecht RAUM Drops Festival in Utrecht

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search