Video | Haasje Over Pad | RAUM Berlijnplein Cultuuras

Haasje Over Pad

Terug naar de basisschool: ken je haasje-over nog? Ontwerper Koen Fraijman steekt het spel in een nieuw jasje: met een 3D-scanner en een computermodel krijgt de haas een moderne look. Met het Haasje Over Pad, een route van 25 betonnen hazenbeelden, ontdek je de cultuuras van Leidsche Rijn Centrum in Utrecht spelenderwijs. Een onzichtbare lijn waarop culturele bestemmingen zoals RAUM, De Vrijstaat en Pathé een plek hebben of nog krijgen.

Leuk voor kinderen, maar net zo goed voor volwassenen. Bekijk het zelf in de aftermovie van de opening van het Haasje Over Pad en wees natuurlijk welkom om de route te lopen.

Klik hier voor meer informatie over het Haasje Over Pad.

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search