Bijeenkomst Meedenken Club RAUM

Bijeenkomst Meedenken

Foto’s: Mariska Kerpel

Wát een jaar. Afgelopen maart werd RAUM opgericht. In mei organiseerden we onze eerste festival: BAUPLAATS. In juli opende het Makershuis en sindsdien hebben we (inter)nationale makers mogen verwelkomen, zoals Leonard van Munster, Joris Strijbos en Orizzontale.

En nu staat 2018 voor de deur te trappelen, waar we met veel plezier naar uitkijken. Samen met een grote groep betrokkenen hebben we teruggeblikt op het afgelopen jaar en de tijd genomen de wensen, ambities en must do’s voor het nieuwe jaar te bespreken.

Benieuwd naar de uitkomsten van de meedenksessie? Je vindt ze hier.

Wil je ook meedenken of -doen?

Bekijk hier alle foto’s.

Bijeenkomst Meedenken Club RAUM Bijeenkomst Meedenken Club RAUM Bijeenkomst Meedenken Club RAUM Bijeenkomst Meedenken Club RAUM Bijeenkomst Meedenken Club RAUM Bijeenkomst Meedenken Club RAUM Bijeenkomst Meedenken Club RAUM Bijeenkomst Meedenken Club RAUM Bijeenkomst Meedenken Club RAUM Bijeenkomst Meedenken Club RAUM Bijeenkomst Meedenken Club RAUM Bijeenkomst Meedenken Club RAUM Bijeenkomst Meedenken Club RAUM Bijeenkomst Meedenken Club RAUM Bijeenkomst Meedenken Club RAUM

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search