Het Vuur van Sint Maarten

Het Vuur van Sint Maarten

Foto’s: Jikke de Gruijter

Vrijdagavond 3 november trapten we de Sint Maarten Parade 2017 af met Het Vuur van Sint Maarten, i.s.m. Sharing Arts Society. Het terrein van RAUM werd omgebouwd tot een Romeins kampement met o.a. vuurspuwers, eten, lampionnen, theatermakers & muzikanten. De rijdende boot van de ‘Romeinen’ Orizzontale (makers in residence 2017) werd officieel geopend, verlicht en ging mee in de parade.

Bekijk hier alle foto’s.

Het Vuur van Sint Maarten Het Vuur van Sint Maarten Het Vuur van Sint Maarten Het Vuur van Sint Maarten Het Vuur van Sint Maarten Het Vuur van Sint Maarten Het Vuur van Sint Maarten Het Vuur van Sint Maarten Het Vuur van Sint Maarten Het Vuur van Sint Maarten Het Vuur van Sint Maarten Het Vuur van Sint Maarten Het Vuur van Sint Maarten Het Vuur van Sint Maarten Het Vuur van Sint Maarten

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search