Orizzontale bij RAUM

Orizzontale bij RAUM

Foto’s: Juri Hiensch

Het Italiaanse architectencollectief Orizzontale is erg onder de indruk van de tussenfase waarin het Berlijnplein zich begeeft. Om die reden hebben zij tijdens hun residentie een haven en enkele ontdekkingsschepen op wielen gebouwd. Tijd om de omgeving te verkennen en als Urbanauts op avontuur te gaan in dit nieuwe stadsdeel!

Meer over het Italiaanse architectencollectief Orizzontale bij RAUM? Lees hier een interview.

Bekijk hier alle foto’s.

Orizzontale bij RAUM Orizzontale bij RAUM Orizzontale bij RAUM Orizzontale bij RAUM Orizzontale bij RAUM Orizzontale bij RAUM Orizzontale bij RAUM Orizzontale bij RAUM Orizzontale bij RAUM Orizzontale bij RAUM Orizzontale bij RAUM Orizzontale bij RAUM

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search