RAUM in Utrecht - Over RAUM

Club RAUM

Onze ambassadeurs

RAUM krijgt vorm door te doen, we zijn dus continu in beweging. Dat doen we met zowel toekomstmakers en kennisdelers – denk aan wetenschappers, journalisten & het onderwijs – als met bewoners, bedrijven en bezoekers.

Ook jij kan bijdragen. Door actief mee te denken, te doen of – heel simpel – door mentale support. Wil je dat?
Je wordt dan uitgenodigd voor meet-ups, denktanks en krijgt af en toe een update of vraag via een digitale nieuwsbrief. Je bent nergens toe verplicht natuurlijk.

Ambassadeur worden?

Je kunt gratis en vrijblijvend ambassadeur worden van RAUM door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen.

We zijn trots op onze ambassadeurs, op onze achterban. Dat laten we graag zien: Als je jezelf hieronder aanmeldt en een profielfoto upload, dan kom je op een pagina te staan met allemaal andere ambassadeurs. Wil je dat liever niet? Mag ook hoor: geef dat aan door het hokje aan te vinken.

Programmavoorstel of een mooi verhaal?

Samen onderzoeken we de toekomst van ontmoeting, eigenaarschap & data, zo lees je ook in onze artistieke visie.
Heb je een suggestie voor het programma van RAUM? Of een voorstel voor een artikel, column, gedicht, illustratie of documentaire? Beschrijf het beknopt in het formulier hieronder. Geef daarin ook kort aan waarom het volgens jou aansluit bij een of meerdere van onze thema’s. Via e-mail zullen we op een later moment contact met je opnemen.

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search