event

17/07–29/08

Kinderworkshops: Zomer bij RAUM

Klaar voor die lange, warme zomervakantie vol nieuwe avonturen? Bij RAUM op het Berlijnplein kan je vanaf zaterdag 17 juli op woensdag t/m zondag van alles beleven: van knutselen tot dansen, van broodjes bakken tot timmeren. Alle workshops worden gegeven door Studio Lijm en zijn geschikt voor kids van 4 t/m 12 jaar, toegang gratis. En ook ouders hoeven zich niet te vervelen: Wijkrestaurant Venster heeft een heerlijk terras met uitzicht op de expositie RAUM der Lusten.

Kinderworkshops: van timmeren tot kinderkunstroute

In de ‘timmertuin’ kan je naar hartenlust bouwen en timmeren aan je eigen fantasiedier, broodjes en popcorn bak je in de duinen, en je kan meewerken aan een grote zeepkisten-optocht. Ook is er een kunstroute speciaal voor nieuwsgierige kids. Voor ieder wat wils dus! Vanaf maandag 5 juli boek je hier je gratis ticket.

Maar waar laat ik mijn ouders?

Ouders kunnen de expositie RAUM der Lusten bezoeken en natuurlijk genieten op het zonnig terras van Wijkrestaurant Venster.

Praktisch

  • De workshops vinden de hele zomervakantie plaats van woensdag t/m zondag.
  • Tijden van alle workshops op deze dagen zijn tussen 10.00 – 12.30 uur en 14.00 – 16.30 uur.
  • Verzamelen voor programma is altijd bij de totempaal, midden op het Berlijnplein.
  • Alle workshops zijn toegankelijk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, onder de 7 jaar is begeleiding door een volwassene verplicht.
  • Reserveren kan vanaf 5 juli via deze pagina

Kinderworkshops door
Studio Lijm
17 juli t/m 29 aug
Woensdag t/m zondag
Gratis tickets te boeken
vanaf 5 juli

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search