event

20/08

Workshop | Vloggen (10+)

Vloggen is superpopulair en leuk om te doen. Overal kom je vlogs tegen over de meest uiteenlopende onderwerpen: van games en UFO’s tot fashion en beauty. In deze workshop Vloggen leer je van de filmpro’s van Hoogt on Tour hoe je zelf een eigen vlog kunt maken en wat daar allemaal bij komt kijken. Stadscamping RAUM is een inspirerende plek om volop aan de slag te gaan met je eigen vlog!

STADSCAMPING RAUM

Stadscamping RAUM transformeert deze zomer zes weken lang in een speels landschap, waar je kunt lopen over bewegend gras, je eigen omgeving kunt bouwen met reuze blokken, leer je spelen op Surinaamse percussie-instrumenten en kunt overnachten in een kunstwerk. Het terrein leent zich dus uitstekend voor als decor voor een unieke vlog.

HOOGT ON TOUR

Hoogt on Tour vertoont dagelijks op verschillende plekken in de stad films die ertoe doen. Het team Filmeducatie van Hoogt on Tour gaat wekelijks met kinderen en jongeren aan de slag om beeldtaal en film te begrijpen én te maken. Kinderen worden uitgedaagd om beelden te interpreteren en er betekenis aan geven. In de filmlessen en workshops leren kinderen en jongeren hoe een film wordt gemaakt en hoe zij met de kracht van bewegende beelden hun eigen verhaal kunnen vertellen. Zo is filmeducatie leuk en leerzaam!

 

Workshop Vloggen
Data: 20 augustus
Tijd: 15.00-16.30 uur
Berlijnplein, Utrecht

Tickets €3,50 Facebook
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search