event

20/10–21/10

Workshop Maak je eigen uitlaattuin met PJ Roggeband

Een tuin om uit te laten… dat lees je goed! Kunstenaar PJ Roggeband verdiept zich al jaren in de rol van groen en groenbeheer in de stad. Wat is een tuin überhaupt? En waarom zou je die niet kunnen uitlaten?

Wat ga je doen? 🌿

Tijdens deze verfrissend groene workshop laat PJ Roggeband je zien hoe je een nieuwe kijk op de wonderlijke wereld van het stadsgroen kunt krijgen, maar ga je bovenal ook zelf aan de slag! Maak van planten, potten en allerlei gevonden materialen je eigen DRAAGBARE tuin en laat zien waar je voor staat. Na afloop volgt er een kleine groenparade over het Berlijnplein en daarna neem je je eigen tuin mee naar huis, school of kantoor. Wie wil dat nu niet?

WIE IS PJ ROGGEBAND? 🌿

PJ Roggeband is een kunstenaar, verliefd op taal en tekenen en hij initieert ook nog eens tal van projecten in het kader van kunst in de publieke ruimte. Misschien ken je hem van de ‘Werkplaats voor Potentiële Tuinen’… van BORSTELTUIN tot UITHUILTUIN, niets is te gek voor hem! Met zijn uitdagende (groene) interventies zet hij omstreden zaken op de kaart. Zo gaf hij onlangs nog dwaalsafari’s tijdens Into The Great Wide Open en was hij artist in residence in de Botanische Tuin aan de Zuidas van Amsterdam.

KOST DAT? 🌿
GRATIS! Oftewel, niks, noppes, nada. Misschien een groene vinger.

WIE KAN ER DEELNEMEN? 🌿
Iedereen, van 8 tot 88 jaar.

JA? 🌿
Meld je dan snel aan via deze link: http://bit.ly/uitlaattuin. Per workshop is er plek voor maximaal 12 personen.

vrijdagmiddag 20 oktober: 15:00 – 17:00

zaterdagochtend 21 oktober: 12:00 – 14:00

zaterdagmiddag: 15:00 – 17:00

Website
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search