event

05/06

Workshop: Burgerlijke Ongehoorzaamheid (geannuleerd)

Bij RAUM ga je deze dag samen met andere deelnemers een micro milieuactivisten beweging vormen. We bespreken burgerlijke ongehoorzaamheid en waarom dit belangrijk is, en onderzoeken we hoe jij je unieke verbinding met rechtvaardigheid kunt gebruiken om je stem te laten horen en verschil te maken! Deze workshop is onderdeel van RAUM der Lusten, een expositie, programma en virtuele experience over onze publieke ruimte.

Wetenschappers waarschuwen ons al tientallen jaren: we bevinden ons in een ongekende klimaat- en ecologische crisis. We bevinden ons in de zesde massa uitsterving, waar de mens oorzaak van is. Elke crisis geeft de mogelijkheid tot verandering. Het is aan ons om de waarheid onder ogen te zien, hier echte acties aan te verbinden want sociale verandering komt niet vanzelf! Deze dag draait om het delen en leren we over elkaars betrokkenheid en het inspireren middels verschillende interactieve en creatieve sessies.

praktisch

Burgerlijke Ongehoorzaamheid
Workshop 5 juni 2021

10:45 uur: aanvang/inloop
11:00 uur: start programma
17:00 uur: einde

Gratis toegang, aanmelden verplicht
Locatie: Berlijnplein (RAUM)

OVER Extinction Rebellion

Extinction Rebellion bestaat gewone mensen, uit alle hoeken van het land en van alle leeftijden die zich ernstig zorgen maken over de klimaat- en ecologische crisis. Door vreedzame, creatieve en disruptieve acties probeert XR de gevolgen van deze crises te stoppen. XR opgericht in 2018 en groeit snel, er zijn momenteel actief in 62 landen en 1050 groepen wereldwijd.

OVER RAUM DER LUSTEN

RAUM der lusten is een openlucht expositie, programma en virtuele experience die je laat nadenken over de inrichting onze publieke ruimte in steden en wijken. En stel dat deze er heel anders uitzien, gaan we ons dan ook anders gedragen?

 

Burgerlijke Ongehoorzaamheid
Workshop 5 juni 2021

10:45 uur: aanvang/inloop
11:00 uur: start programma
17:00 uur: einde

Locatie: Berlijnplein
Gratis toegang,
aanmelden verplicht

 

AANMELDEN
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search