event

05/07

Werkplek van de toekomst

Op 5 juli van 16.00 tot 18.00 op Berlijnplein 520 organiseren RAUM en SWK030 een bijeenkomst over de werkplek van de toekomst. Als creatieve ondernemer of kunstenaar nodigen we je graag uit om met ons mee te denken.

De stad is in ontwikkeling. Nieuwe panden worden gebouwd en bestaande panden worden ingericht voor nieuwe bestemmingen. Ruimte in Utrecht is gewild, en daarmee komt er druk te staan op de ruimte die er is. Ook de creatieve sector is in ontwikkeling. Met nieuwe trends, technologieën en manieren van werken, veranderen de eisen die creatieve ondernemers stellen aan een ruimte. Dit is het moment waarop we gaan nadenken over de werkplek van de toekomst.

SWK030 wil samen met RAUM op het Berlijnplein nieuwe werkplekken realiseren die passen in de stad van de toekomst, die voldoen aan de wensen en eisen van vandaag en morgen. Wie kan daar beter over meedenken dan de kunstenaars en creatieve ondernemers van Utrecht? Wees welkom en deel jouw ideeën over de werkplek van de toekomst.

RAUM
RAUM is een oase in de nieuwe stad waar zij via kunst & design samen de toekomst van de stad maken, verbeelden en bevragen. Op het publieke stadsplein en in haar programma onderzoekt RAUM de toekomst en ontwikkeling van de stad. Doelgroepen als kunstenaars, bewoners en bedrijven worden uitgenodigd mee te maken, te bouwen, te leren en te ontmoeten.

Waarom SWK030?
SWK030 biedt al decennia lang ruimte aan creatief Utrecht, op 30 verschillende locaties in de stad. Het terrein rondom Berlijnplein in Leidsche Rijn heeft de ambitie om een tweede culturele hart van Utrecht te worden. Met de Kersenboomgaard is SWK030 al onderdeel van de creatieve ondernemingen in het gebied. SWK030 wil een bijdrage leveren in het verder ontwikkelen en ontwerpen van ruimte voor creatief Utrecht rond Leidsche Rijn. De samenwerking met RAUM biedt een mooie kans om dit te realiseren!

De bijeenkomst
Op 5 juli nodigen wij je uit om samen bij RAUM op Berlijnplein 520 na te denken over de werkplek van de toekomst. De bijeenkomst duurt van 16.00 tot 18.00, aanvang vanaf 15.30.

Benieuwd wat de plannen zijn, en draag je graag wat bij? Meld je dan aan om langs te komen via connect@swk030.nl.

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search