event

28/05

Vliegerworkshop en samen vliegeren

Ter afsluiting van het project Huishonger laten we deze middag om 16:00 uur de vliegers van verschillende woningen van Utrecht, de lucht in gaan. Dit is ook je laatste kans om tussen 13.00 en 16.00 uur mee te doen aan de vliegerworkshop, en een vlieger te maken van je eigen woning.

Samen vliegeren

De huizenprijzen in Nederland blijven stijgen. Koophuizen zijn de afgelopen vijf jaar maar liefst 120.000 euro duurder geworden, een astronomische stijging waarvan het einde nog niet in zicht is. Daarom maakte kunstenaars Teun Castelein, Yuri Veerman en Jippe Liefbroer vliegers van iconische gebouwen in Utrecht om deze vervolgens de lucht in te laten. Daarbij nodigden we de afgelopen periode bezoekers uit om van hun eigen woning een vlieger te maken. Zo zijn er al vliegers van onder andere de Neudeflat, het busstation bij Leidsche Rijn en de Faustdreef in Overvecht. Om het einde van de expositie en het programma Huishonger te vieren laten we nog een keer samen de gemaakte vliegers de lucht in gaan. Wees welkom, geen reservering nodig.

Vliegerworkshop

Wil je ook van je eigen huis een vlieger maken? Er is nog een kans om deel te nemen aan de vliegerworkshop tussen 13.00-16.00 uur. Koop je kaartje en stuur bij voorkeur voorafgaand aan de workshop ook een mailtje met een foto (van de voorgevel) van je huis naar info@raumutrecht.nl

Samen vliegeren
16.00 uur
(Geen ticket nodig)

Vliegerworkshop
13.00-16.00 uur
Berlijnplein
Tickets €5,-

ticket
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search