event

10/07–31/08

Vacature officemanager (12-16 uur per week)

RAUM zoekt een enthousiaste officemanager! Weet jij van aanpakken? Werk jij nauwkeurig? Zoek jij graag naar optimale manieren om samen te werken en wil jij het gezicht worden van ons kantoor? Solliciteer dan nu!

RAUM ZOEKT OFFICEMANAGER / DIRECTIE ASSISTENT

Via exposities en events bevraagt en verbeeldt RAUM stedelijke thema’s. Het zijn thema’s die lokaal in Leidsche Rijn spelen maar tegelijkertijd ook internationaal actueel zijn. Door kunst en design in te zetten als middel, ontlokken we toekomstvisies bij makers, bewoners en publiek en verscherpen we vraagstukken. Zo geven we samen vorm aan ons toekomstige stadsleven. 

Met RAUM willen we een bijdrage leveren aan een meer sociaal inclusieve stad. Onze kernwaarden zijn: open, samen, onderzoekend en lef. We jagen daarvoor een publiek programma en plein aan met een (horeca)paviljoen, makershuis voor residenties en een werkplaats, en werken o.a. nauw samen met de andere organisaties die op het terrein gevestigd zijn. RAUM richt zich zowel op publiek uit Leidsche Rijn en Utrecht, als uit andere grote steden in Nederland. We zijn een platte en relatief kleine organisatie (6 fte) met een divers en enthousiast team van freelancers die op een nieuwe manier, op een nieuwe plek, een nieuwe culturele instelling creëren. 

Voor het ondersteunen van het team en de directeur zoeken we een:

OFFICEMANAGER / DIRECTIE ASSISTENT (12-16 uur per week)

Je zorgt in deze functie voor een goed georganiseerde en gestructureerde administratieve organisatie. Hierin kunnen de teamleden op een structurele manier on- en offline met elkaar samenwerken. Aanvullend ondersteun je de directeur in het maken van afspraken en het goed functioneren van de organisatie. 

PROFIEL
Jij bent een enthousiaste spin in het web die het gezicht van ons kantoor wil worden en er plezier in schept om te zorgen dat een team kan functioneren. Je steekt graag de handen uit de mouwen, helpt waar je kan, werkt nauwkeurig, houdt van het (re)organiseren van (online) mappen, zoekt naar de optimale manieren om (online) samen te werken en durft je collega’s aan te spreken op gemaakte afspraken. We hebben graag meedenkers in het team en er is veel ruimte voor eigen initiatief. 

  • Je hebt minimaal een MBO-opleiding afgerond en 3 jaar ervaring als officemanager;
  • Je bent bedreven in het werken met ondersteunende IT programma’s en kan het werken met deze systemen uitleggen aan je (nieuwe) collega’s. De belangrijkste programma’s waar RAUM nu mee werkt zijn Slack, Drive, Stager, Google Mail, Zoom en Trello;
  • Je voert graag de volgende taken uit: eerste contactpersoon voor externen via o.a. mail en telefoon, vergaderingen inplannen en organiseren, adressenbestanden en lijsten bijhouden, verjaardagen van je collega’s vieren, kantoorbenodigdheden bestellen, verwerken en versturen poststukken, contracten nalezen en uitnodigingen versturen.
  • Je bent flexibel, nauwkeurig, betrouwbaar, communicatief sterk, hebt een open, gastvrije houding en brengt structuur aan. Je werkt graag zelfstandig maar houdt ook van samenwerken;
  • Je wilt onderdeel uitmaken van een dynamische, zich ontwikkelende organisatie en voelt je sterk aangetrokken tot de waarden en ambities van RAUM. Bij RAUM streven we naar een inclusieve stad in een hyperdiverse samenleving. Dit zien we ook graag terug in de samenstelling van ons team;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in Utrecht en als zzp-er beschikbaar en inzetbaar. 

AANBOD

  • Freelance klus van vooralsnog 12 uur per week met een hoge mate van flexibiliteit en  eigen verantwoordelijkheid;
  • Deel uitmaken van een flexibel, gedreven team met de mogelijkheid mee te bouwen aan een bijzondere plek;
  • Een inspirerende omgeving met culturele en zakelijke bedrijvigheid vanuit makers, bewoners, partners en publiek;
  • Vergoeding is op basis van een financiële basisafspraak die in verhouding staat tot de vergoeding van de andere teamleden.

Geïnteresseerd? Mail je motivatiebrief en beknopte cv naar info@raumutrecht.nl o.v.v. Sollicitatie officemanager/directie assistent ter attentie van Donica Buisman. Sluitingsdatum: 31 augustus 2020

 Start van de werkzaamheden is z.s.m. doch uiterlijk oktober 2020.

Vacature

Officemanager

12-16 uur per week

Sluitingsdatum: 31 augustus 2020

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search