event

20/12–09/01

Vacature: Community Manager RAUM

Ben jij een proactieve verbinder die graag nieuwe netwerken zoekt en huidige uitbouwt? Wil jij een bijdrage leveren aan meer verbonden stadsleven? RAUM zoekt een community manager.

OVER RAUM
RAUM is een creatief plein in Leidsche Rijn, Utrecht. Wij willen laten zien dat er in onze steden meer mogelijk is dan de vaak voorspelbare ingerichte pleinen, parken en straten. Wij zetten ons in om deze plekken meer inclusief en uitdagend te maken. Hier betrekken we uiteraard omwonenden en andere belanghebbenden bij met inzet van kunst en design. Wij presenteren activiteiten die verschillende mensen bij elkaar brengen, zetten thema’s op de agenda en realiseren kunstinstallaties in co-creatie met verschillende gemeenschappen. Van een Stadscamping tot een Souk en van workshops tot debatten.

Voor de versterking van ons team zoeken we een Community Manager

WAT GA JE DOEN?
Wij worden omringd door uiteenlopende gemeenschappen die jij als Community Manager betrekt bij RAUM. Of het nu gaat om gezinnen met jonge kinderen of expats; jij weet verbinding te leggen met -en tussen- verschillende groepen mensen uit Leidsche Rijn. Jij initieert gesprekken, zoekt individuen en gemeenschappen op, luistert en zet je in om hun ideeën mogelijk te maken. Bij RAUM kunnen bewoners onder meer zelf activiteiten op ons plein presenteren, meehelpen in de moestuin en meedenken over de inrichting. Jij helpt ook in het betrekken van gemeenschappen om (kunst)installaties mee te bouwen en in het -samen met andere partijen op het Berlijnplein- organiseren van activiteiten voor bewoners. Vanuit jouw kennis, en de netwerken die je opbouwt, breng je de mensen en organisaties die RAUM betrekt bij elkaar. Jij zorgt ervoor dat de programma’s van RAUM nog beter aansluiten op wensen uit de omgeving. 

BEN JIJ DE COMMUNITY MANAGER DIE WIJ ZOEKEN?
Je bent woonachtig in Utrecht. Je bent bij voorkeur bekend met (de bewoners van) Leidsche Rijn en voelt je verbonden met (een of meerdere) gemeenschappen in onze omgeving. Samenwerken met mensen en (maatschappelijke/culturele) organisaties is voor jou van groot belang. Jij betrekt als vanzelfsprekend allerlei verschillende mensen en gemeenschappen bij een plek.

Je hebt een relevant netwerk en bent bereid dit in te zetten. Je vindt het uitdagend om nieuwe projecten te starten en te bedenken hoe deze opgezet en uitgevoerd moeten worden. Je zet structurele manieren van werken neer die zich kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, werkt graag in teamverband en ziet de kansen die mensen en plekken je bieden. Je bent hands-on, gaat voor resultaat en kan mensen helpen in het ontwikkelen van hun eigen activiteiten. Daarbij heb je  in ieder geval ervaring met:

  • Het bouwen aan communities
  • Het werken met vrijwilligers
  • Het organiseren van activiteiten

HOE IS HET OM BIJ RAUM TE WERKEN?
We zijn met een klein, ambitieus en flexibel team. Wij kennen een open en informele manier van werken. We zijn ervan overtuigd dat we samen meer weten en dat verbondenheid tussen verschillende mensen essentieel is voor een gezond toekomstig stadsleven. We werken in ons bestuur, team en programma dan ook met een zo groot mogelijke diversiteit aan mensen en ideeën.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een functie voor 3 dagen per week in ZZP verband met zicht op een dienstverband. Beloning in lijn met de richtlijnen van presentatie-instellingen in de culturele sector. 
  • Flexibele werktijden, met een vaste werkdag op dinsdag;
  • Een inspirerende werkplek op het Berlijnplein.

Reageren met CV en motivatie graag voor 9 januari via donica@raumutrecht.nl. Bij grote voorkeur start je per 1 februari 2023.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie Community Manager
donica@raumutrecht.nl

Sluitingsdatum: 9 januari
Startdatum: bij grote voorkeur per 1 februari 2023

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search