event

20/11

Tarot Reading: Digital Esoterism

Hoeveel zeggenschap heb jij over de content op je feed? Laat je je sturen of neem je het heft in handen om je eigen online toekomst te bepalen? In de Tarot Reading - Digital Esoterism, wordt aan de hand van je smartphone jouw (online) toekomst voorspeld en krijg je de mogelijkheid om je keuzevrijheid terug te winnen van Big Data.

Sta jij wel eens stil bij alle informatie die je binnenkrijgt op social media? Of bij de informatie die jij zelf achterlaat voor Google die er vervolgens custom content van maakt? In Digital Esoterism wordt onderzocht hoe waarzeggerij kan worden gebruikt om een ​​gevoel van keuzevrijheid terug te winnen tegenover Big Data.

Ginevra Petrozzi

Ginevra Petrozzi (MA Social Design) combineert oude rituelen, magie en hekserij met hedendaagse digitale systemen. Zo heeft ze een Tarot Reading ontwikkeld waarin ze op basis van jou data, algoritmen en Google ads, je toekomst voorspelt. Je krijgt inzichten in je verleden, heden en toekomst maar leert ook om die toekomst naar eigen hand te zetten. 

Header foto: Design Academy Eindhoven, Ph. Pierre Castignola

Data
20 november
4 december
18 december 
8 januari
22 januari 

Tijdschema
Readings worden gegeven in blokken van 40 min

13:00 – 13:40 uur
13:40 – 14:10 uur
14:10 – 14:50 uur
14:50 – 15:30 uur
15:30 – 16:10 uur

Locatie 
Makershuis, RAUM, Berlijnplein

Tickets
€5

Deze workshop wordt in het Engels gegeven.

Voor dit programma dien je in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Wij vragen iedereen rekening te houden met de huidige maatregelen die gelden vanuit het RIVM.

Facebook TICKETS
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search