event

24/08–30/08

Stadscamping RAUM

In plaats van reizen naar het buitenland, kies je dit jaar misschien liever voor kamperen in eigen huis en op avontuur in eigen wijk en stad. Dat kan vanaf vrijdag 17 juli t/m zondag 30 augustus bij stadscamping RAUM op het Berlijnplein. Ontdek wat jij kan beleven deze zomer. Spelen doe je bij RAUM, slapen doe je thuis.

Alle ingrediënten voor een vakantie in eigen stad komen samen bij Stadscamping RAUM. Spelen, ontdekken en elkaar ontmoeten doe je  waar mogelijk – binnen de geldende coronamaatregelen – ook bij stadscamping RAUM. Je tent staat thuis, bij RAUM kan je speelgoed lenen, nieuw terrein ontdekken, een heuvel beklimmen, spelletjes doen, live muziek luisteren en je stadsburen ontmoeten. Kom ook vakantie vieren in eigen stad! Zes weken lang terecht bij RAUM voor je staycation. Vergeet niet via de links te reserveren om aan de GRATIS workshops deel te nemen.

PROGRAMMA WEEK #6


Let op: Storm Francis heeft deze week flink wat schade aangericht op onze stadscamping. Met pijn in het hart is RAUM daarom genoodzaakt om alle (buiten)activiteiten van deze week af te lassen. Wat gaat er vooralsnog wél door zie je in dit schema:

VRIJDAG 28 AUGUSTUS
21.30-23.30 Avondexcursie met Sterrenkijken in de Stad – reserveer je gratis ticket hier
“Laat u inspireren door Victor Land van Sterren Kijken In De Stad. Met een interactieve lezing en bij goed weer met telescopen, maakt hij met u een reis door de ruimte vanaf stadscamping Raum.”

ZATERDAG 29 AUGUSTUS
15.00-17.00 Van Ee Open Boules Toernooi – reserveer je gratis ticket hier
Het tweede jeu de boules toernooi met Max is een feit. De eerste editie was zo’n succes dat we hem hebben teruggevraagd. Twee uur lang speel je jeu de boules en ontmoet je nieuwe mensen. Er is plek voor 10 teams van maximaal 3 personen. Let op! 1 ticket is geldig voor je hele team. Je hoeft dus geen individuele kaartjes te kopen.

ZONDAG 30 AUGUSTUS
10.00-11.00 YOGA-U – reserveer je gratis ticket hier
11.30-13.00 Stadssafari: Wildplukken – wilde eetbare planten met bosfilosoof Bas – reserveer je gratis ticket hier
Ga mee op zoek naar eetbare wilde planten in hartje Utrecht. Op pad met bosfilosoof en wildplukker Bas Nabers ga je anders kijken naar de stad en de planten die er groeien. Leer eetbare planten herkennen en laat je verrassen door wilde natuur rondom Berlijnplein. Niet alleen leuk en interessant, maar ook nog eens gewoon lekker. Proef je stad!
Toegang voor alle activiteiten is gratis, inschrijving verplicht.

SPELEN OP HET TERREIN
Bij de campingwinkel kan je gratis spelletjes en speelgoed lenen. Niemand hoeft zich te vervelen! Daarnaast vind je op het terrein een levensgroot Twisterspel, hybride kano en jeu de boule-baan!
Op het terrein van RAUM gelden richtlijnen van het RIVM omtrent COVID-19. Deze kan je nalezen op de website van het RIVM en worden beschreven in de campingflyer die verkrijgbaar is bij de campingwinkel.
– Op de stadscamping wordt gefotografeerd en mogelijk gefilmd. Mocht je dit niet op prijs stellen kan je je altijd even melden bij de campingwinkel.

 

Camping RAUM
17 juli t/m 30 augustus 2020
Gratis toegang

Facebook
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search