event

08/07–21/08

Stadscamping RAUM

Het is zomervakantie en dat betekent: stadscamping RAUM! De komende weken is de Stadscamping van woe t/m zo vanaf 11.00 geopend. Van Utregse Bingo tot een workshop vloggen, van live muziek tot hoelahoepen op het plein; maak een feestje van je zomer!

Speelgoed lenen bij de campingwinkel, een drankje op het zomerse terras en dansen op live muziek; deze zomer hoef je voor een heus campinggevoel de stad niet meer uit! En voor de echte campingganger is er zelfs de optie om te slapen in een kunstwerk! Er is elke week van vrijdag t/m zondag van alles te beleven.

PROGRAMMA WEEK 6

Begin je weekend goed bij vrijdagavond bij RAUM met live muziek van Shishani & Miss Catharsis en dj Askmelater! Op zaterdag kun je meedoen aan Kinderprogramma – Marley’s Magisch Voorleesmoment (4+) of je skills oefenen bij de Workshop Vloggen. . Om het weekend af te sluiten kun je op zondag weer heerlijk kalm beginnen met Yoga.

Programma wijzigingen:

  • Vrijdagavond bij RAUM: dj Garnett Walters wordt vervangen door dj Askmelater
  • Het Jeu de Boules toernooi kan helaas niet doorgaan. Wel ben je van harte welkom om onze Jeu de Boules baan te gebruiken. Ook zal dj Salim voor de good vibes zorgen, dus kom gezellig langs!

workshops en FILM KIJKEN IN DE BUITENLUCHT

Op het programma staat onder meer een Kawina workshop (Surinaamse percussie), voorlezen voor kinderen, Brommerbios met NFF en elke vrijdagavond dansen onder de sterren met Utrechtse DJ’s en bands!

OVERNACHTEN IN EEN KUNSTWERK

Logeren op stadscamping RAUM kan dit jaar ook! Je kunt tot acht personen avontuurlijk overnachten in Raamwerk’ van de Utrechtse kunstenaar Jonathan Straatman. Na een BBQ bij Venster, een bingo of pubquiz en dansen onder de sterren slaap je met vrienden of familie in deze tiny house. ‘S ochtends begin je de dag met yoga en een kopje koffie. Een unieke ervaring!

KUNSt op de camping

Naast ‘Raamwerk’ vind je ook nog andere kunst op de Stadscamping. Je ervaart hoe het is om over een bewegend graslandschap te lopen bij het werk ‘Floating Field’ van Zoro Feigl en je bouwt jouw eigen stukje stad met de modulaire installatie ‘Soft Spot’ van designcollectief Opperclaes. Kom ontdekken!

wijkrestaurant venster en diy bbq

Zoals het hoort op de camping: je bent van harte welkom om zelf te komen BBQ-en op de aangegeven BBQ-plaatsen. Geen zin om te koken? Geen probleem: Wijkrestaurant Venster zorgt elke dag voor lunch en diner, met elke week een nieuwe kaart. En natuurlijk kan je er terecht voor een drankje op het zonovergoten terras!

de gratis speelgoeduitleen

Terwijl de volwassenen genieten op het terras, kunnen de kids lekker rondrennen en elke dag vanaf 11.00 uur terecht bij de Campingwinkel om bijvoorbeeld spelletjes, hoepels en een voetbal te lenen. Zo hoeft niemand zich te vervelen 🙂

Stadscamping RAUM wordt mede mogelijk gemaakt door het K.F. Hein Fonds en het Mondriaanfonds en valt tevens onder het programma van Utrecht 900.

Stadscamping RAUM
Vr 8 juli t/m zo 21 augustus
Open: woensdag t/m zondag va 11.00 uur
Toegang gratis (m.u.v. workshops)

Tickets
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search