event

07/07

RAUM Pop-Up

RAUM wil jouw stadsleven weer leuker maken. Met de RAUM Pop-Up brengen we je Utrechtse makers en artiesten. In een programma van 30 minuten laten wij je zien en horen wat onze stad rijk is, maar wat je nu tijdelijk niet kunt beleven.

Sinds de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus is een groot deel van het stadsleven zoals we dat kennen weggevallen. Geen concerten, films en festivals in de publieke ruimte meer. Nu dat stadsleven er tijdelijk niet meer is, brengen wij dat naar stadsbewoners toe, via de RAUM Pop-Up. De RAUM Pop-Up is een mobiel podium die een programma van Utrechtse artiesten toont voor balkons en ramen van buurtbewoners.

Bekijk hier de vorige editie van RAUM Pop-up!

RAUM Pop-Up aanvragen

Wil je ook een RAUM Pop-Up in jouw straat? Vraag ‘m aan met minimaal vier buren en we komen naar je toe! In je aanvraag lezen we graag wat voor soort programma’s of artiesten jij mist en graag voor jouw huis zou willen zien.

Stuur een mailtje naar info@raumutrecht.nl met:

  • je naam;
  • hoeveel buren je de RAUM Pop-Up gaat delen;
  • een beschrijving van wat jullie graag willen zien;
  • de voorkeursdatum.

RAUM Pop-Up gezien? Deel hier jouw mening!

Is RAUM Pop-Up in jouw straat langs geweest? Dan horen we graag jouw mening over het programma via de enquête!

Hoe heb jij RAUM Pop-Up ervaren? Zou je vaker een optreden voor jouw huis terugzien? En voelde jij je meer verbonden met jouw buren tijdens het optreden? Laat het ons weten!

RAUM
Pop-Up

Elke maand

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search