event

26/10

RAUM Lab: de woningcrisis

RAUM Lab is een creatief avondprogramma, waarin we - na een gezamenlijke maaltijd - met zo’n 50 bewoners, makers, bedrijven, onderwijsinstellingen en beleidsmakers, samen een thema onderzoeken. In de editie van dinsdag 26 oktober, denken we verder na over de expositie van ons volgende stadsonderzoek; de woningcrisis. Dit doen we op basis van ervaringen, inzichten en ideeën, die we recent ophaalden bij inwoners van Leidsche Rijn.

Het doel van RAUM Lab is dat we met alle betrokkenen kennis opdoen en ontdekken hoe we de stad van de toekomst kunnen vormgeven. De ideeën en meningen die we ophalen, vormen de basis van de twee grote exposities die RAUM ieder jaar organiseert. Met installaties en events met kunst, design en architectuur verbeelden we het thema en bevragen we het publiek. De resultaten van dit publieke onderzoek zijn een belangrijke aanvulling op de kennis die nu aanwezig is bij de (beleids)makers van de stad. Met RAUM Lab kunnen we samen nadenken over hoe we met thema’s als inclusiviteit en klimaatverandering op lokaal niveau aan de slag willen gaan.

Voor wie is RAUM Lab?

Bewoners, ondernemers, makers en mensen uit het onderwijs. Gezamenlijk ontwerpen we een levendige en gezonde stad waar iedereen zich thuisvoelt. De stad is tenslotte pas van iedereen, als iedereen betrokken is!

Terugblik op de eerste editie

Lees hier RAUM Lab krant: een terugblik op de eerste editie ‘De Ongelijke Stad’

RAUM Lab
26 oktober, 18:00-21:00

Zou je graag aan willen schuiven op dinsdag 26 oktober?

Meld je dan aan onder vermelding van ‘RAUM Lab’ via: info@raumutrecht.nl

Voor RAUM Lab dien je in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search