event

17/11

RAUM Buurtborrel

De RAUM Buurtborrel is een maandelijks terugkerende borrel voor de buurt in Venster, het wijkrestaurant van RAUM. RAUM ligt aan het Berlijnplein, waardoor we niet alleen Leidsche Rijn maar ook Lombok en Oog in Al tot onze buren mogen rekenen. Dus houd je van een beetje buurtgevoel, wees dan welkom!

De RAUM Buurtborrel is altijd op zondagmiddag, met muziek en programma tussen 14:00 – 18:00 uur. Niks moet, alles mag, we houden het graag ongedwongen. Maar áls je het leuk vindt, kun je kennismaken met lokale initiatieven en ondernemers, meedoen aan een korte workshop of voorzichtig dansen op de platen van de DJ. Soms vragen we je input op een RAUM-kwestie, bijvoorbeeld of je ideeën hebt voor ons programma. Het programma van de Buurtborrel maken we meestal een week van tevoren bekend. Ook de kleintjes zijn welkom: voor hen hebben we een speelhoek én programma. Kun jij lekker een biertje drinken.

Programma

14.00 – 18.00 / DJ Dennis

14:00 – 17:00 / Terror Tripel Brouw Workshop door Bierclub Terwijde
Tijdens de workshop leren de heren van Bierclub Terwijde je brouwen! Wat is er zo Terror is aan de Terwijde Tripel? En natuurlijk proeven we ook een aantal bieren. Meedoen? Meld je aan door een mailtje te sturen naar biertje@terwijdebier.club. Laat ook even weten of je mee-eet met het Aanschuifdiner.

14:00 – 18:00 / Blind Borrelen met kunstenaar Iris Honderdos
Iris Honderdos is beeldend kunstenaar (fotografie, film en installaties) en woont sinds 2011 samen met geluidskunstenaar Arno Peeters in De Kersenboomgaard. Haar werk gaat veelal over ontmoeting, en tijdens de Buurtborrel zal dit dan ook centraal staan in de ervaring Blind Borrelen.

18.00 / Aanschuifdiner
Ons restaurant Venster houdt van de buurt en daarom hosten ze iedere maand een aanschuifdiner! Het is simpel: lange tafels en aanschuiven maar. Wat Venster serveert is een verrassing, maar in ieder geval gevarieerd en voor ieder wat wils. Mee-eten kost slechts € 12,50. Dat is geen geld voor goed eten en een kennismaking met gezellige nieuwe buren, toch? Reserveren via info@vensterutrecht.nl of 030-2006 187.

14.00 – 18.00
RAUM x Venster
Locatie: RAUM – Venster
Gratis toegang

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search