event

18/08

RAUM Buurtborrel #7

De RAUM Buurtborrel is een maandelijks terugkerende borrel voor de buurt in Venster, het wijkrestaurant van RAUM. RAUM ligt aan het Berlijnplein, waardoor we niet alleen Leidsche Rijn maar ook Lombok en Oog in Al tot onze buren mogen rekenen. Dus houd je van een beetje buurtgevoel, wees dan welkom!

De RAUM Buurtborrel is altijd op zondagmiddag, met muziek en programma tussen 14:00 – 18:00 uur. Niks moet, alles mag, we houden het graag ongedwongen. Maar áls je het leuk vindt, kun je kennismaken met lokale initiatieven en ondernemers, meedoen aan een korte workshop of voorzichtig dansen op de platen van de DJ. Soms vragen we je input op een RAUM-kwestie, bijvoorbeeld of je ideeën hebt voor ons programma. Het programma van de Buurtborrel maken we meestal een week van tevoren bekend. Ook de kleintjes zijn welkom: voor hen hebben we een speelhoek én programma. Kun jij lekker een biertje drinken.

Programma

14.00 – 18.00 / DJ Ties Timmers
Ties luistert en boekt muziek, en focust zich op (neo-) soul, electronica, jazz en world, of eigenlijk: acts die buiten de lijntjes durven te gaan. Voorheen werkte hij bij NPO Radio 6, 3VOOR12/Utrecht, het SJU Jazzpodium, Stranded.fm en Super-Sonic Jazz (Paradiso). Daarnaast maakt Ties graag podcasts!

15.30 – 16.30 / SPEAK UP! open mic
Jij hebt een verhaal en wij willen het horen! Tijdens de allereerste open mic hebben we zes voordragers uit Utrecht en omstreken. Allen schrijven ze verhalen, spoken word of gedichten. #storytelling #spokenword #poetry

18.00 / Aanschuifdiner
Ons restaurant Venster houdt van de buurt en daarom hosten ze iedere maand een aanschuifdiner! Het is simpel: lange tafels en aanschuiven maar. Wat Venster serveert is een verrassing, maar in ieder geval gevarieerd en voor ieder wat wils. Mee-eten kost slechts € 12,50. Dat is geen geld voor goed eten en een kennismaking met gezellige nieuwe buren, toch? Reserveren via info@vensterutrecht.nl of 030-2006 187.

De Buurttroon
Leuke, bijzondere buurtinitiatieven… je kent ze misschien niet, maar ze zijn er zeker! Heb je een bijzonder initiatief of wil je jouw onderneming onder de aandacht brengen, neem dan plaats op de Buurttroon.  De Buurttroon is een mini-marktkraam en troon in één, met natuurlijk ruimte voor promotiemateriaal. Je krijgt een uur de tijd om buurtborrelaars te enthousiasmeren en informeren over jouw initiatief.

Meedoen? Schrijf je in via dit formulier. Tijdens iedere RAUM Buurtborrel is er plek voor twee initiatieven. Bij veel animo maken we een selectie. Je hoort ruim van tevoren of je de komende Buurttroon kunt invullen.

Zondag 18 augustus
14.00 – 18.00
RAUM x Venster
Locatie: RAUM – Venster
Gratis toegang

Facebook
Gratis
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search