event

19/05

RAUM Buurtborrel #4

De RAUM Buurtborrel is een maandelijks terugkerende borrel voor de buurt in Venster, het wijkrestaurant van RAUM. RAUM ligt aan het Berlijnplein, waardoor we niet alleen Leidsche Rijn maar ook Lombok en Oog in Al tot onze buren mogen rekenen. Dus houd je van een beetje buurtgevoel, wees dan welkom!

PROGRAMMA

Radio RAUM: BROTHER HE1NZ
van 14:00 – 18:00
‘Strictly-vinyl-nerd’ die alle hoeken van het muzikale spectrum probeert aan te tikken.

Ourspace (+12 jaar)
om 15:00 en 16:30 uur (duur: 20 minuten)
Ourspace is een groepsperformance waarin je wordt aangestuurd door een Whatsapp chatbot: een robot die met jou een gesprek kan voeren op basis van een geautomatiseerd systeem. Doe mee aan deze grappige en futuristische activiteit!

Robotics door Oddstream (vanaf +5 jaar)
van 14:00 – 18:00
Oddstream, hét kunst en technologie platform van Nijmegen, host tijdens de Buurtborrel twee workshops: Ozobots (+5 jaar) en tekenrobots (+8 jaar). Gedurende de middag kunnen kids in het zonnetje aan de slag met programmeren, tekenen en ontdekken wat de robots allemaal kunnen.

Buurttroon: Indekerngezond
van 14:00 – 18:00
Indekerngezond is een wijkproject voor en door de buurt, gericht op positieve gezondheid, eigen regie, veerkracht en van betekenis zijn. Bij Indekerngezond verzorgen buurtbewoners workshops, waar iedereen uit Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern aan mee kan doen. Indekerngezond staat voor regie over eigen gezondheid en meer doen waar je blij van wordt en is gevestigd in Leidsche Rijn Centrum, Kopenhagenstraat 41. Tijdens de buurtborrel kun je in gesprek met Sandra, Marjolein, Ilona en andere buurtbewoners die bij Indekerngezond actief zijn en hoor je er alles over. Kijk voor meer info op: https://indekerngezond.nl.

Aanschuifdiner
vanaf 18.00 in Venster
Ons restaurant Venster houdt van de buurt en daarom hosten ze iedere maand een aanschuifdiner! Het is simpel: lange tafels en aanschuiven maar. Wat Venster serveert is een verrassing, maar in ieder geval gevarieerd en voor ieder wat wils. Mee-eten kost slechts € 12,50. Dat is geen geld voor goed eten en een kennismaking met gezellige nieuwe buren, toch? Reserveren via info@vensterutrecht.nl of 030-2006 187.

Zondag 19 mei
14.00 – 18.00 uur
Aanschuifdiner vanaf 18.00 uur
RAUM x Venster
Locatie: RAUM – Venster
Gratis toegang

Facebook
Gratis
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search