event

10/02

RAUM Buurtborrel #1

De RAUM Buurtborrel is een maandelijks terugkerende borrel voor de buurt in Venster, het wijkrestaurant van RAUM. RAUM ligt aan het Berlijnplein, waardoor we niet alleen Leidsche Rijn maar ook Lombok en Oog in Al tot onze buren mogen rekenen. Dus houd je van een beetje buurtgevoel, wees dan welkom!

De RAUM Buurtborrel is altijd op zondagmiddag, met muziek en programma tussen 15:00 – 19:00 uur. Niks moet, alles mag, we houden het graag ongedwongen. Maar áls je het leuk vindt, kun je kennismaken met lokale initiatieven en ondernemers, meedoen aan een korte workshop of voorzichtig dansen op de platen van de DJ. Soms vragen we je input op een RAUM-kwestie, bijvoorbeeld of je ideeën hebt voor ons programma. Het programma van de Buurtborrel maken we meestal een week van tevoren bekend. Ook de kleintjes zijn welkom: voor hen hebben we een speelhoek én programma. Kun jij lekker een biertje drinken.

Programma
15:00 – 19:00 – DJ Pappie Lloyd
Pappie Lloyd verzamelt al decennia vinyl met een sterke focus op jazz, funk, soul en disco en draaide in menig podium en club in Rotterdan: van Now & Wow tot Las Palmas, Off-Corso, Rotown en Nighttown. Rotterdam is nog altijd z’n base, als resident DJ in Club Vibes en het Nieuw Rotterdams Cafe (NRC). Maar nu dus een middagje in Utrecht bij RAUM, en daar kijken we nu al naar uit!

15:00 – 19:00 – City Trip door Front404 (+ 15 jaar)
Citytrip is een interactieve installatie die bestaat uit een fiets en een Virtual Reality bril. Terwijl je trapt, navigeer je door een virtuele stad. En er zijn trucs! Hard trappen is door de lucht fietsen, fietsbellen is van gebouw naar gebouw springen. Een stadstour zoals je ‘m nog niet eerder hebt meegemaakt. De virtual reality bril houdt je hersenen en lichaam namelijk op een interessante manier voor de gek! Tip: niet na 4 biertjes nog proberen…

16:00 – 18:00 – Robot workshop door Meekit (4 – 14 jaar)
Meekit bedenkt de leukste workshops voor de jongste makers van de toekomst. Tijdens de Robots workshop leer je programmeren zonder laptop, tablet of ingewikkelde codes. We bouwen een doolhof voor de Hexbug, tekenen spannende routes voor de Ozobot, ontwerpen een stad voor de Blue-bot en creëeren een interessant parcours voor de Bee-Bot. Nieuwsgierig? Maak het mee! Er is plek voor ±25 kids.

Zondag 10 februari
15.00 – 19.00
RAUM x Venster
Locatie: RAUM – Venster
Gratis toegang
Pin only

Facebook
Gratis
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search