event

12/05

Podcast Ansicht: Onbezorgd Onderweg

In derde seizoen van Ansicht gaat stadslab RAUM de samenwerking aan met literaire organisatie Watershed. Zij sturen zes schrijvers naar een plek in de verte. Als een geel Google Maps-pionnetje landen Jonathan Griffioen, Sandro van der Leeuw, Daphne Huisden, Selm Wenselaers, Eric Alink en Asif Azim midden in de toekomst en vertellen verhalen over de publieke ruimte en het menselijk gedrag daar.

Onbezorgd Onderweg is dé openbare vervoersmaatschappij van de toekomst, als je de juiste job hebt ten minste. Daphne Huisden neemt ons mee op een ritje, met een personal mindset trainer inbegrepen.

De tekst werd gebracht door Floor Leene.
Eindredactie: Juliet Gagnon en Corinne Heyrman
Montage en geluidsontwerp: Arno Peeters
Illustratie: Reinout Dijkstra

Daphne Huisden 

Daphne Huisden (1988) debuteerde eind 2010 bij Uitgeverij Prometheus met de roman Alles is altijd fictie die genomineerd werd voor de Academica Literatuurprijs en die door Wim Brands werd opgenomen in de bloemlezing De Nederlandse literatuur van de 21e eeuw. In 2013 verscheen haar tweede boek Dit blijft tussen ons, genomineerd voor de Halewijnprijs in datzelfde jaar. Daarnaast publiceerde ze verschillende stukken en korte verhalen, o.a. in literair tijdschrift Das MagazinTirade en het Rotterdam-katern van NRC Handelsblad. Momenteel werkt ze aan haar derde roman, Charlatans.

Watershed

Watershed is een landelijke literaire organisatie die bijzondere live-events organiseert, podcasts maakt en schrijvers helpt zich verder te ontwikkelen.

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search