event

27/08

Pleinfeestje RAUM der Lusten

Deze maand sluiten we de expositie en het programma RAUM der Lusten af met een Pleinfeestje. We kijken terug op vier maanden expositie en programma. Wat hebben we geleerd, beleefd en onderzocht? Natuurlijk doen we dat met muziek, performance en een hapje en een drankje. Wees welkom!

Je bent van harte uitgenodigd voor een ‘pleinfeestje’ op vrijdag 27 augustus ter gelegenheid van de afsluitingexpositie RAUM der Lusten. Wij willen dit moment graag met je vieren en verwelkomen je graag met een drankje vanaf 17.00 uur op het Berlijnplein. Om 17.30 begint het programma met daarin onder andere performances van kunstenaars Pelumi Adejumo en Melissa Schriek, een optreden van de band I’m With Stupid, een blik op het onderzoek uitgevoerd tijdens RAUM der Lusten en een terugblik door RAUM directeur Donica Buisman. Het programma duurt tot 19.00u.

RESERVEER HIER JE TICKET
Reserveer hier je Pleinfeestje ticket, dan weten we op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

PROGRAMMA

Pelumi Adejumo
Pelumi Adejumo schrijft, fotografeert en zingt. Ze is dit jaar afgestudeerd aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten richting Creative Writing en werd begin 2020 door NRC Handelsblad geselecteerd als een van de 101 veelbelovende kunstenaars in de Lage Landen. Zo nu en dan werkt ze aan vertalingen en als dramaturg. Werk van haar verscheen eerder op Mister Motley, De Gids, Revisor en Terras.

Melissa Schriek
Fotograaf Melissa Schriek (1992) in de expositie te zien met het werk The City is a Choreography. studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten. Ze onderzoekt sociale vraagstukken en vervlecht fictie- en documentaire werkwijzen. Tijdens het programma zullen haar modellen deze choreografie in RAUM der Lusten tot leven brengen.

I’m with Stupid
De Utrechtse reggaerock band I’m With Stupid is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de go to party-starter binnen de Nederlandse surf- en skatescene. De band, onder leiding van Kristian O., stond op festivals zoals Surfana, Madnes, Loungefest, Psy-fi, en Bevrijdingsfestival Utrecht. IWS tourde door Zwitserland en Frankrijk, en tourde door het hele land als onderdeel van de Popronde 2018. I’m With Stupid staat bekend om hun kenmerkende mix van rock, reggae en dub muziek; nooit bang om te jammen op het podium. De basis is vertrouwde, zomerse reggae, maar bij I’m With Stupid gaat dat altijd samen met het experiment: verrassende wendingen in stijl en tekst, met nummers die je doen dansen en lyrics die je laten nadenken. 2021 Summer of Love = Stupido Summer!

RAUM der Lusten is nog tot 29 augustus te bezoeken.

Pleinfeestje
Vrijdag 27 augustus
Vanaf 17.00 uur

Pleinfeestje
Vrijdag 27 augustus
17.00-19.00 uur
Berlijnplein

TICKETS
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search