event

03/12

Overnacht een weekend op het Berlijnplein

Wil je een weekendje tot jezelf komen? Dat kan bij tijdens de RAUM retraite! Met twee overnachtingen en toegang tot alle workshops én een luisterend oor op afstand. Wil je in aanmerking komen voor de RAUM Retraite; laat ons dan weten waarom jij hier aan toe bent.

WinterSense

De meesten van ons lopen of rennen door het leven en vaak hebben we, of maken we geen tijd om stil te staan bij onszelf en wat belangrijk is in ons leven. Deze winter tijdens de WinterSense expositie, krijg je de kans om een time-out te nemen, om te vertragen, te verstillen, te reflecteren en nieuwe inzichten op te doen.

Dit kan op het terrein van RAUM, dat tijdens WinterSense transformeert tot een stedelijke retraite. Je kunt je aanmelden voor een exclusieve overnachting op het terrein, waarmee je jezelf even in een andere omgeving waant en toegang krijgt tot inspirerende programma’s. Alle programma’s geven een andere blik op een aspect van bezinning. Je wordt ontvangen met een drankje, krijgt een rondleiding over het terrein en uitleg over de programma’s op vrijdag en zaterdag. Je kiest zelf welke programma’s je zou willen volgen. 

En heb je een luisterend oor nodig? Je kunt (anoniem) chatten met een persoonlijke buddy waaraan je je verhaal kwijt kan, iets kunt vragen, je hart kunt luchten of als je onconventioneel advies wil.  

Aanmelden

Laat ons weten waarom jij toe bent aan rust en bezinning door een e-mail met in het onderwerp ‘RAUM Retraite’ te sturen naar dina@raumutrecht.nl.
Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar. Laat in je bericht ook meteen weten welke weekenden je eventueel zou kunnen.

 

Datum 
3-5 december
17-19 december
7-9 januari

Tijdschema
Check in: vrijdag 15u
Check out zondag 11u

Locatie
RAUM, Makershuis, Berlijnplein 520

Tickets
€35 inclusief welkomstdrankje, persoonlijk contact met een luisterend oor (digitaal) en toegang tot alle programma’s op de vrijdag en zaterdag.

Aanmelden
Laat ons weten waarom jij toe bent aan rust en bezinning door een e-mail met als onderwerp ‘RAUM Retraite’ te sturen naar dina@raumutrecht.nl.

Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar. Laat in je bericht ook meteen weten welke weekenden je eventueel zou kunnen.

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search