event

05/02

Versier- en ophaaldag keramiek

Tijdens de workshop Keramiek voor Kinderen (en ouders) zijn er prachtige keramieke kunstwerken gemaakt. Kunstenaar Ischa Kempka heeft deze afgebakken in de keramiekoven. Benieuwd naar het resultaat? Kom je eigen werk op zaterdag 5 februari ophalen bij RAUM.

Op zaterdag 5 februari mag je naast het ophalen van je eigen kunstwerkje, ook een mooi plantje planten zodat je het potje cadeau kunt geven aan die ene bijzondere persoon voor wie het is gemaakt. Wij zorgen voor plantjes en potgrond. Vergeet niet om kleding aan te trekken die vies mag worden! Voor het ophalen kun je je inschrijven via een van de tijdsblokken. Voor een gratis ticket te reserveren ga je naar de ticketshop.

Workshop Keramiek voor Kinderen (en ouders)

Tijdens deze workshop gegeven door beeldend kunstenaar Ischa Kempka, kregen ook de kleintjes onder ons de ruimte om te bezinnen. Bezinning kan klinken als een groot thema, maar door de inzet van het materiaal klei wordt het simpel gemaakt, zelfs voor de allerkleinsten. Boetseren, ontdekken, spelen en ontstressen terwijl je beelden maakt. Onder begeleiding van Ischa Kempka konden kinderen hun fantasie verkennen.

Datum:
Zaterdag 5 februari

Tijdschema: 
10:30-11:30
11:30-12:30
13:00-14:00
14:00-15:00
15:00-16:00

Voor het ophalen kun je je inschrijven voor een van de tijdsblokken. Een gratis plekje reserveer je via de ticketshop. 

TICKETS
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search