Pet van de Luijtgaarden
event

15/04

Kinderworkshop Recycle City

Op deze vrijdagmiddag openen we op feestelijke wijze de expositie Huishonger, een expositie die op toegankelijke wijze verschillende elementen van deze wooncrisis zichtbaar. Van luchtkastelen waarbij de prijs letterlijk de lucht in gaat, tot een cabaretvoorstelling van een makelaar.

Voorafgaand aan de officiële pleinwarming vindt het kinderprogramma plaats, door Pet van de Luijtgaarden en de Vrijstaat. In deze kinderworkshop voor 8 jaar en ouder vormen oude videobanden, cassettebandjes en CD’s de bouwstenen van een droomhuis. Samen met kunstenaar Pet van de Luijtgaarden recycle je deze oude materialen tot bijzondere bouwstenen. Ontwerp van deze weggegooide artikelen een verrassend stadsbeeld!

Pet van de Luijtgaarden

Kunstenaar Pet van de Luijtgaarden is een echte verzamelaar. Al jaren verzamelt hij alles wat los en vast zit en sorteert al die duizenden spullen. Op maat, op, kleur, op categorie. Vooral speelgoed in alle vormen en maten vindt hij interessant. Van zijn verzamelingen oud speelgoed weet Pet weer hele nieuwe kunstwerken te maken.

HUISHONGER

Dit programma is onderdeel van Huishonger, een expositie en programma over het falende woonbeleid en de blijvende honger naar een passend huis. Bezoek tussen half april en eind mei een absurdistisch makelaarskantoor, bouw vliegende luchtkastelen, ontdek je eigen woonketen en bekijk de collectie protestborden van het woonprotest in Utrecht. Klik hier voor meer informatie.

Datum
15 april

Tijdschema
14:45 uur: aanvang/inloop
15:00 uur: start programma
16:30 uur: einde

Locatie
RAUM Plein

Leeftijd
Vanaf 8 jaar

Ticket
€2,50

Koop je ticket
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search