event

20/11

Workshop: ontwerp ruimte in je hoofd

Ruimte in je hoofd moet je ontwerpen! Deze workshop is de meest confronterende, maar daarom misschien wel de aller nuttigste workshop die je ooit hebt gevolgd. Van chaos in je hoofd naar visueel inzichtelijke vraagstukken die je kunt oplossen en leren begrijpen.

Wat is bezinning? Bezinning is van waarde voor ons allemaal. Het bevordert de mentale gezondheid en versterkt de band tussen stadsbewoners en hun omgeving. 

We moeten tegenwoordig steeds meer en gaan steeds sneller. Dit zorgt voor de nodige chaos in ons hoofd. Want al die misschien wel briljante gedachten, krijgen geen tijd om zich te vormen. 

Tijd nemen om te bezinnen is stap 1, maar wat doe je er vervolgens mee? Al die inzichten, al die gedachten die naar de oppervlakte komen drijven als je even stilstaat en luistert naar jezelf?

Pluc Plaatsman

Pluc Plaatsman ontwierp een techniek, waarmee je je ‘machinekamer’ – zoals hij dat noemt – onder de loep neemt, in kaart brengt en daarmee orde creëert. Succes gegarandeerd! Tijdens de workshop ‘Ontwerp ruimte in je hoofd’, gaat hij samen met je aan de slag om op een creatieve, confronterende maar realistische manier de chaos in je hoofd te transformeren naar visueel inzichtelijke vraagstukken die je kunt oplossen en leren begrijpen. Je vertrekt als een nieuw mens na de workshop weer naar huis. 

 

Beeld: Ontwerp ruimte in je hoofd – Credits Pluc Plaatsman

Data
20 november
4 december
18 december 
8 januari
22 januari 

Tijdschema 
15:15 uur: aanvang/inloop
15:30 uur: start programma
17:00 uur: einde

Locatie
Venster 

Tickets
€5

Voor dit programma dien je in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Wij vragen iedereen rekening te houden met de huidige maatregelen die gelden vanuit het RIVM.

TICKETS
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search