event

15/09

Multisensorial Space

Wat is een 'ervaringswaardigheid'? In de toekomstige stad gaan we op zoek naar multisensorische, exclusieve ervaringen. Zintuiglijke belevingen die uniek zijn voor een plek. Proef, hoor en voel de stad van de toekomst.

Programma:

18:00 – 20:00 – EAT ART Collective: Multisensory Diner a.k.a. #PROEF 22: ‘Smaakbeleving’
Geur, smaak, kleur, structuur… eten en drinken is altijd al een multisensorische ervaring. Wat ontstaat er als je daar andere zintuiglijke prikkels aan toevoegt? Tijdens het Multisensory Diner bij RAUM ervaar je het wonderbaarlijke effect.
Max 30 deelnemers, €12,50 (incl. servicekosten)
→ UITVERKOCHT

18:00 – 23:00 – We are out of office: Garden Sculptures
Ontwerpers Winneke de Groot en Felix van Dam ervaren Leidsche Rijn als een strak stramien. Garden Sculptures is een 3D virus dat niet alleen in vorm en kleur, maar ook op onzichtbare manieren het contrast zoekt met de ruimte waarin het woekert.

18:00 – 23:00 – Tom Loois: ASMR
Ontwerper Tom Loois heeft voor het buitenbadhuis Thermae, een even komisch als zinnenprikkelend ASMR-fragment gecreëerd, geënt op het leven in de stad, met als doel de ‘ervaarder’ te laten ontspannen met een glimlach en een gevoel van geborgenheid.

20:00 – 21:30 – Clarinde Wesselink: Windreizen
Nergens ter wereld kun je de wind ervaren zoals op het Berlijnplein bij RAUM. Clarinde Wesselink neemt je tijdens het Uitfeest mee op Windreis. In een nieuw lichaam – een pak – ervaar je het terrein van RAUM en de kracht van de wind.
Max 15 deelnemers, €3,50 (incl. servicekosten)
→ Reserveer hier je plekje

21:30 – 22:00 – WhyNot, Klasien van de Zandschulp, James Bryan Graves: Ourspace
Ourspace is een groepsperformance waarin je wordt aangestuurd door een Whatsapp chatbot: een robot die met jou een gesprek kan voeren op basis van een geautomatiseerd systeem. Een soort aangestuurde, rituele ontmoetingsdans. Klinkt eng, is het niet!

22:00 – 22:30 – Maarten Vos: Image Archeology
In een groot spiegelend paviljoen worden afbeeldingen van Utrecht en Leidsche Rijn in een livestream geprojecteerd op een verticaal bioscoopscherm. Speciaal voor deze multisensorische avond wordt er door Maarten Vos muzikaal geïmproviseerd op de beelden.
Max 18 deelnemers, €7,00 (incl. servicekosten)
→ Reserveer hier je plekje

Culturele Zondagen Uitfeest

Datum:
Zaterdag 15 september

Tijd:
18:00 – 23:00 uur

Locatie:
RAUM

Facebook
Gratis
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search