event

19/09

Makers Meet & Eat

10 tafels, 4 rondes, 40 short talks van 20 makers, 1 inspirerende keynote, 1 XXL vega BBQ, 100+ makers en gelijkgestemden. Dit zijn de ingrediënten van de tweede Makers Meet & Eat die Creative Coding Utrecht, IMPAKT, RAUM en SETUP samen organiseren op zondag 19 september van 12:00 – 20:00 uur bij RAUM op het Berlijnplein.

Kennismaken met makers
Tijdens de Meet & Eat kan je met uiteenlopende makers kennismaken met hun werkwijze en onderzoek op het gebied van digitale kunst, cultuur en design. Een middag voor ontmoeting, kennisdelen, tricks of the trade en een kijkje in de keuken. Het programma sluit af met een barbecue gehost door Venster, waarbij onder genot van een goede hap, een biertje en (hopelijk) de zon wordt nagepraat.

Keynote: Dries Depoorter
De Belgische kunstenaar Dries Depoorter vertelt over zijn pakkende en humoristische werken waarin hij thema’s als privacy, social media, kunstmatige intelligentie en surveillance onderzoekt.

Short talks
Er zijn inspirerende talks van creatieve makers bij te wonen. Sprekers zijn: 155Ahnjili Zhuparris & Tim van OmmerenCream on Chromede TransmissieDiogo CarriçoDriessens & VerstappenFleur van der LindenJeroen van LoonJohan RijpmaMarc TutersNicky LiebregtsNienke Huitenga & James Bryan GravesSMELT (Dorian Kingma), Theun KarelseThomas LievestroWe Algo en William Knies.

ZONDAG 19 SEPTEMBER

12:00 – 20:00 uur
RAUM, Berlijnplein

€12,50 incl. BBQ (excl. servicekosten a €1 en drankjes)

TICKETS
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search