event

20/08

Marley’s Magisch Voorleesmoment

Tijdens Marley's Magisch Voorleesmoment genieten kinderen van mooie verhalen waarin hun eigen geweldige verbeeldingskracht wordt gevoed. In het voorgelezen verhaal vinden ze herkenning of leren ze iets nieuws, bijvoorbeeld over een situatie, emotie of nieuwe woorden. Kom er gezellig bij!

Voor Marlon Bakboord is voorlezen zijn passie. Hij vindt het niet alleen geweldig om te doen, maar ziet het belang er ook van in voor de ontwikkeling van kinderen. Zo leest hij niet alleen voor, maar geeft ook coaching aan ouders hoe het beste voor te lezen voor hun kinderen. Zijn doel: alle kinderen in Nederland aan het lezen krijgen!

Tijdens Stadscamping RAUM zijn er maar liefst 6 voorleesmomenten met ieder moment een boek uit een andere cultuur. De boeken waaruit wordt voorgelezen zijn:

  • 20 augustus: Duizend en een paarse djellaba’s – tickets

“Voorlezen is mijn passie. Ik vind het gewoon geweldig om het te doen en, minstens zo belangrijk, ik zie het belang ervan in voor de ontwikkeling van kinderen. Ik wil alle kinderen in Nederland aan het lezen krijgen. Het voorlezen doe ik met veel plezier, zowel thuis aan mijn eigen kinderen als ook via voorleesmomenten aan andere kinderen.” – Marley

Marley’s Magisch Voorleesmoment
Datum: 13/20 augustus
Tijd: 10.00-11.00 uur

Tickets: €3,50
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search