event

03/09

Makers Meet & Eat – Havenloods

Ben jij een kunstliefhebber, cultuursnuiver, maker, creatieveling of gewoon geïnteresseerd in de recente ontwikkelingen op het gebied van (digitale) kunst, cultuur en design? Kom 3 september langs bij de Makers Meet & Eat om mooie presentaties bij te wonen van jonge Utrechtse en Nederlandse makers.

Tijdens de Meet & Eat vertellen uiteenlopende makers bij verschillende tafels over hun werkwijzen en onderzoek op het gebied van (digitale) kunst, cultuur en design. Een middag voor ontmoeting, kennisdelen, tricks of the trade en kijkjes in de keuken. Met de zon op je snuit sluiten we het programma af met muziek, een (vegetarische/veganistische) BBQ en een drankje.

Dit jaar gaat de Makers Meet & Eat onder andere over de online én offline publieke ruimte. Hoe maken creatievelingen hier gebruik van? En op welke wijze leveren zij commentaar op opkomende problemen? Iedereen is welkom om zich te verdiepen in de ontwikkelingen en hun mening te delen. Naast de 20 uitgenodigde sprekers is het dit jaar mogelijk om zelf een gesprek te starten aan onze nieuwe ‘wildcard tafel’.

Het evenement is toegankelijk voor Nederlands en Engels sprekende mensen. De voertaal is Engels.

In het kort:

  • 3 september, inloop 12:30
  • De Havenloods, Nijverheidsweg 6, Utrecht
  • Prijs: €17,50 incl. vega(n) BBQ, excl. service kosten

Sprekers:

Ontwerp door Marie Madonna met foto’s van eerdere edities gemaakt door Neeltje Kleijn en Jikke de Gruijter.

Zaterdag 3 september
12:30 – 20:00 uur
Havenloods, Utrecht.

€5,00 (entree + 1 drankje)
€17,50 (entree + BBQ)

 

Tickets
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search