Le Bazarre bij RAUM, markt in Utrecht - Utrecht tips
event

08/04

RAUM Take over: Le Bazarre

Utrechts reizende markt Le Bazarre neemt RAUM voor een dag over: Vintage, design, streekproducten, prints & meer. Kom ook langs om te kijken en te winkelen!

Op zondag 8 april kun je, tijdens RAUM Drops, winkelen bij RAUM! Reizende markt Le Bazarre strijkt, na een gezellige eerste editie in 2017, opnieuw neer op het Berlijnplein in Utrecht. Op deze makersmarkt vind je een zorgvuldig uitgekozen selectie van Nederlandse vintagehandelaars, modemeisjes en -mannen, ontwerpers, illustratoren, productdesigners en andere creatieven.

Wat is Le Bazarre?

Le Bazarre is een reizende markt in Utrecht en biedt plek aan verkopers van kwaliteitsvintage, design, tweedehands kleding, vinyl, boeken, grafisch werk, zelfgemaakte- en streekproducten. Een inspirerende en verrassende verzameling aan spullen. Iedere editie van de markt kent een andere samenstelling van verkopers, zodat steeds nieuwe creatieven, makers en lokale boeren hun producten kunnen presenteren. Ook de sfeer speelt een belangrijke rol bij de gezellige en knusse markt.

Le Bazarre bij RAUM, markt in Utrecht - Utrecht tips
Le Bazarre x RAUM in 2017

Waarom Le Bazarre x RAUM?

De makersmarkt bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd bij RAUM. Daar stellen we onze ruimte op het Berlijnplein natuurlijk graag aan beschikbaar.

Daar komt bij dat er op de markt verschillende kramen van Utrechtse ondernemers en ontwerpers te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan lokale boeren die hun streekproducten verkopen. Of Utrechtse ontwerpers die hun werk laten zien – wie weet staat zomaar je oud-collega of overbuurvrouw ertussen.

Wanneer?

RAUM Take over door Le Bazarre: zondag 8 april tijdens RAUM Drops.
12.00 – 17.00 uur

Wanneer?
Zondag 8 april
Tijdens RAUM Drops
12.00 – 17.00 uur

Gratis entree

Facebook Website
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search