event

04/05

Huishonger Instagram Live – Studio Sociaal Centraal

Presentator Tom Strik gaat via Instagram Live wekelijks in gesprek met verschillende makers van Huishonger. In deze aflevering komen de vrouwen van Studio Sociaal Centraal (voorheen Joes + Manon) aan het woord.

Via de RAUM Instagram pagina gaat Tom op 4 mei in gesprek met Joes en Manon van Studio Sociaal Centraal. Tijdens Huishonger is hun werk te zien.

HUISHEALING – STUDIO SOCIAAL CENTRAAL

Gemiddeld wonen mensen in zeven verschillende huizen in hun leven. Een huis leeft veel langer door dan dat jij er woont. Wie liep er op de houten vloer voordat jij er woonde? Wat hebben de muren van jouw huis gezien en gehoord? En welke herinnering zou jij door willen geven aan de volgende bewoner? De Huishealing helpt je hierin op weg en is in deze automaat te koop voor €2,-. Studio Sociaal Centraal is tevens grondlegger van de term ‘huishonger’.

Tom Strik

Tom Strik is spoken word artiest, creative copywriter, presentator, organisator én stadsambassadeur van Utrecht bij Thirty 030. Hij is hij ook frontman van de Utrechtse elektronische muziek-act SPROKEN. Tom zal voor Huishonger de Instagram Lives Presenteren.

Huishonger
Instagram Live

Datum en tijd:
4 mei
Start programma: 16:00
Einde: 16:20

Locatie
RAUM Instagram pagina

 

Bijwonen
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search